FocusFanatic

FocusFanatic

Bemutatkozás

Valami kezdődik...

2018. március 20. - kriller

Üdvözlök minden látogatót!

Ez a blog elsődlegesen egy öreg Ford Focus jelenét, múltját és jövőjét hivatott feldolgozni. Egyrészt egy lenyomata a karbantartásnak, esetleges javításoknak, másfelől lesznek kitekintések is, melyek nem kötődnek szorosan a fő témához, de az érdeklődési körömbe beletartoznak.

Pár szót magamról:
A BME gépészkarának gépészmérnök szakos hallgatója vagyok, kisgyermekkorom óta rajongok az autókért, buszokért és minden zakatoló, kerregő, berregő, kattogó gépért. 2013-ban került a családba egy akkor majd' 10 éves Ford Focus, mely összességében nagyon jó és szerethető autónak bizonyult a benne megtett kilométerek során. Az eltelt hónapok-évek során én lettem a családban és a szűkebb baráti körben a FocusFanatic. 


A bejegyzés trackback címe:

https://focusfanatic.blog.hu/api/trackback/id/tr2813755350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása